kiosksoft@ukr.net
г. Сумы, ул. Казацкий Вал, 2
+380 (95) 730-34-56

Як зробити ідеально рівні стрілки?

Я впевнена, що багато хто з нас знає, що при правильному нанесенні макіяжу важливо правильно розставити акценти – або на яскравий макіяж очей, або на губи. Якщо губки можна легко підкреслити яскраво-червоною помадою, то з чіткою лінією стрілки очей доводиться попрацювати.

І я знайшла в журнале assol.kiev.ua 3 простих, але вірних лайфхака для чіткої та красивої лінії підводки очей.

Як зробити ідеально рівні стрілки?

  1. Купи хороше підведення

Так, порада стара як світ, але вона, дійсно, працює. Можна орудувати пензликами та іншими пристосуваннями не гірше за голлівудських візажистів, але, якщо в тебе погана косметика, то вміння не врятують. Вибирай підводку-фломастер із тонким грифелем або купи гелевий засіб у банку та пензлик. Остання завжди має бути чистою, це також впливає на кінцевий результат. Також стеж за станом самого засобу: висохла підводка з витонченим грифелем не дасть намалювати стрілку красиво навіть найдосвідченішому майстру.

Як зробити ідеально рівні стрілки?

  1. Підготуй шкіру

Ми всі звикли зволожувати обличчя кремом і наносити праймер перед використанням тонального засобу, але часто забуваємо, що шкіра навколо очей теж цього потребує. Наноси зволожуючий крем на нижню повіку та орбітальну кістку під бровою. Почекай, поки крем убереться, і приступай до нанесення бази – вона зробить шкіру гладкішою, а це полегшить твої “танці” з підведенням. До того ж з нею ти впевнена, що твої стрілки залишаться з тобою до кінця робочого дня.

Як зробити ідеально рівні стрілки?

  1. Не малюй тонку лінію

Ти, напевно, бачила дівчат, які підводять очі тонкою нерівною лінією. Намалювати її на повіках неймовірно складно, тому гарно це роблять лише професіонали. Якщо ти берешся за підводку, то дай волю рукам: результат має бути чітко видно. Ідеально – лінія середнього розміру. Якщо ти відчуваєш, що вона не вдається (або виходить різною на обох очах), то став на кон все і малюй котячі стрілки. Вони виглядають ефектно, йдуть усім без винятку та завжди актуальні.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *