kiosksoft@ukr.net
г. Сумы, ул. Казацкий Вал, 2
+380 (95) 730-34-56

Як безпечно та ефективно схуднути за тиждень?

На календарі вже середина серпня, літо рухається до завершення. Але рано нам засмучуватись, адже попереду ще оксамитовий сезон і час, щоб покрасуватися новим купальником на морях та океанах. Але що робити, якщо до нього треба терміново схуднути? Більше порад для схуднення дивіться тут supercomputer.com.ua.

  1. Снідай. Про користь першого прийому їжі не писав лише лінивий, проте поспіхом цим правилом ми часто нехтуємо. Забудь про сніданок у дусі кави та бутербродів з ковбасою, тобі треба з’їсти щось поживніше. Ідеальний варіант по співвідношенню білків, жирів та вуглеводів – це омлет з овочами.
  2. Плануй своє меню на день. Чим ретельніше ти сплануєш раціон, тим менша ймовірність того, що обідати доведеться бургерами. Купи продукти заздалегідь (краще відразу на весь тиждень), а з вечора займися створенням меню наступного дня: вимий овочі та фрукти, наріж їх, приготуй гарячу страву і розклади все боксами. З ранку тобі потрібно буде лише забрати все з холодильника, щоб протягом дня харчуватись корисною їжею.

Як безпечно та ефективно схуднути за тиждень?

  1. Тримай у сумочці корисні снеки. Напади голоду між основними прийомами їжі трапляються у кожної. Щоб, справді, вгамувати голод (а не посилити його шоколадним батончиком) і не нашкодити фігури, завжди тримай при собі дієтичні снеки. Це може бути жменя горіхів, натуральний йогурт, нарізані овочі та фрукти чи хлібці без цукру.
  2. Пий воду. Про необхідність підтримувати водний баланс ти, звісно, знаєш. Це важливо для шкіри, і для волосся, і для твоєї фігури. Часто почуття голоду виникає через спрагу. Якщо ти снідала годину тому, а тобі вже хочеться поживитися солодким, випий води та голод піде. Візьми за правило пити за півгодини до їди та через 45 хвилин після: це дозволить тобі з’їсти менше та прискорить метаболізм. А ось під час їди від води краще відмовитися.
  3. Починай із овочів. Перш ніж з’їсти основну страву, поласувати салатом або легким овочевим супом (крем-супи готують на основі вершків, тому вони – не найнижчий калорійний варіант). Корисна клітковина заповнить шлунок, тож ти вже не зможеш з’їсти великий сет ролів.

Як безпечно та ефективно схуднути за тиждень?

  1. Обідай поза офісом. Ідеальний варіант – дістатися до найближчого парку та насолодитися не лише їжею, а й свіжим повітрям. Так, ти точно з’їж менше, ніж за переглядом корпоративної пошти. До того ж невелика прогулянка підбадьорить тобі і фізично, і емоційно.
  2. Рухайся. Пройти пішки кілька зупинок до будинку, піднятися на 5 поверх сходами, влаштувати вечірній променад перед сном – використовуй будь-яку можливість для фізичної активності. Якщо ти не маєш часу на спортзал, то постарайся робити вдома зарядку двічі на день: вранці, щоб підбадьоритися, і вечірню розтяжку для розслаблення м’язів. В ідеалі, звичайно, займатися фізкультурою частіше та активніше: кілька тренувань на тиждень по 30-45 хвилин допоможуть залишатися у формі.
  3. Їж дома. Так, ти точно знатимеш, що у страву не закрався заборонений продукт. До того ж, готування дасть тобі можливість зробити будь-яку страву низькокалорійною.
  4. Відмовся від білих продуктів. Мова про сіль і цукор, білий хліб, рис, пасту, жирні молочні продукти і булочки. Відмовитись від них на тиждень нескладно, а пізніше можна скоротити їх вживання, знайшовши їм більш гідну заміну (бурий рис, житній хліб, грецький йогурт, некалорійні хлібці та випічка з вівсяного борошна).

Як безпечно та ефективно схуднути за тиждень?

  1. Роби масаж. Антицелюлітний, лімфодренажний або звичайний ручний масаж допоможе тобі зменшити обсяги і скоригувати зовнішній вигляд. Якщо ти не хочеш йти до салону, то візьми за правило робити масаж самостійно. Купи спеціальне масло або засіб від целюліту і приділяй цьому не менше 10-15 хвилин на день. Відмінним доповненням стане гаряче або холодне обгортання: його потрібно підбирати в залежності від стану здоров’я і робити один раз на тиждень.
  2. Зосередься на їжі. Подивитись серію улюбленого серіалу за вечерею — чи це не гарне закінчення складного трудового дня? Однак від звички дивитися щось або читати під час їди краще відмовитися. Так, ніщо не відволікатиме тебе і твій мозок від їжі і точно не з’їж більше, ніж потрібно.
  3. Полюби продукти із високим вмістом води. Чим більше її в овочах та фруктах, тим менш калорійні. Тому перекусити краще зеленим яблуком, а не бананом, а на вечерю з’їсти салат з огірків та помідорів, а не буряковий. Але пам’ятай і про кількість: три зелені яблука, звичайно, калорійніші, ніж один середній банан.

І не забувай, що головне – здоров’я, гарне самопочуття та чудовий настрій!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *