kiosksoft@ukr.net
г. Сумы, ул. Казацкий Вал, 2
+380 (95) 730-34-56

Названо причину алергії

Сльози, заклало ніс, свербіж шкіри та багато іншого, знайоме алергікам, все це викликано реакцією на пил, вихованців, на рослини та їжу. При тому, що харчова алергія виникає в основному на ті продукти, які ми найчастіше вживаємо.

Взагалі не існує гіпоалергенних продуктів, багато людей вважають, що чим яскравішим є той чи інший продукт, значить він сильно алергенний. Все не так, саме вона виникає на ті, які ми найчастіше вживаємо. У статті за посиланням https://ukrhistory.com.ua/zastosuvannya-xloristogo-kalciyu-dlya-likuvannya-alergiї/ описано, як правильно лікувати алергію за допомогою хлористого кальцію.

Названо причину алергії

Як прийнято вважати, найпоширеніший алерген у побуті це домашній пил, пилові кліщі.

Основні алергени – це побутовий пил. Вона всюди у квартирі, в одязі, постільній білизні, матраци, іграшки. Щоб цього уникнути необхідно робити частіше прибирання, використовувати очищувачі повітря, яких достатньо на ринку, використовувати побутову хімію для поверхонь, багато хто має ефект знищення пилових кліщів. Є багато пилу у дитячих іграшках, їх необхідно мити. Також алергію може викликати пліснява, яка знаходиться у землі домашніх рослин.

Крім всього вищесказаного, свійські тварини викликають алергію. Гіпоалергенних тварин немає.

Якщо хочете дізнатися, на що у вас алергія, необхідно звернутися до алерголога. Лікар складе анамнез на основі скарг, зроблять скринінг на більшість можливих збудників, крім техногенних, такі поки що перевірити неможливо. А далі з виявленої причини прибрати подразник. Будьте здорові.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *